Skip to content

Pereka Laman Web Murah Selangor & KL | #1 Pembuat Web Syarikat & E-Commerce

pereka laman web murah selangor, pereka laman web, pembuat laman web, servis laman web, servis bina website, harga laman web, pakej laman web murah, website murah, webiste e-commerce murah, pereka laman web malaysia, malaysia developer,membina laman web profesional,malaysia web designer, web design solution, cheras web designer,online store, malaysian designer, alor setar web designer, promosi laman web, laman web kreatif,web designer kajang,web designer bangi,web designer ampang, pakej laman web murah, selangor website, sistem web, laman web sekolah, sistem tempahan katering, laman web hotel , laman web travel agency, joomla malaysia, wordpress malaysia, hosting murah, pereka laman web cheras, pereka grafik, upah buat website, kos bina laman web, portal kerajaan, laman web persatuan, pakar buat website, seo malaysia, laman web korporat, pembangunan laman web, laman web contoh, rekabentuk laman web, portfolio laman web, laman web koperasi, laman web sekolah, hasil kerja laman web, sistem laman web,wed designer kuala lumpur, bina server web, bina laman web murah dan profesional, sistem tracking online, freelance web designer,pamplate pakej laman web, sistem shopping cart, pakej ecommerce, web hotel, perkhidmatan membina laman web hotel bajet, perekaweb.com, kursus laman web joomla, hosting murah malaysia, pereka malaysia, kursus wordpress, pereka grafik malaysia, web development company malaysia, sistem sewa kereta, car booking system, carrental system, sistem booking kereta online, service laman web, redesign website, website revamp, online invoice, sistem cuti online, design website perniagaan, upah bina website shopping cart murah, web designer malaysia, web design malaysia, portal kerajaan, portal, website catering, web kedai online, website syarikat, website company, malaysiacommerce,eb developer di malaysia,system developer malaysia,e-commerce kuala lumpur, corporate website,buat website kedah, buat website perak, buat website penang, buat website perlis,laman web di kedah, pereka web bumiputra, pakar buat website alor setar, website murah, website kedai alor setar, website syarikat di kedah, cara buat website,pereka website alor setar, pereka website kedah, laman web sekolah, laman web persatuan, web design utara,buat website utara, upah buat website di alor setar,upah buat website di kedah

pereka laman web murah selangor, pereka laman web, pembuat laman web, servis laman web, servis bina website, harga laman web, pakej laman web murah, website murah, webiste e-commerce murah, pereka laman web malaysia, malaysia developer,membina laman web profesional,malaysia web designer, web design solution, cheras web designer,online store, malaysian designer, alor setar web designer, promosi laman web, laman web kreatif,web designer kajang,web designer bangi,web designer ampang, pakej laman web murah, selangor website, sistem web, laman web sekolah, sistem tempahan katering, laman web hotel , laman web travel agency, joomla malaysia, wordpress malaysia, hosting murah, pereka laman web cheras, pereka grafik, upah buat website, kos bina laman web, portal kerajaan, laman web persatuan, pakar buat website, seo malaysia, laman web korporat, pembangunan laman web, laman web contoh, rekabentuk laman web, portfolio laman web, laman web koperasi, laman web sekolah, hasil kerja laman web, sistem laman web,wed designer kuala lumpur, bina server web, bina laman web murah dan profesional, sistem tracking online, freelance web designer,pamplate pakej laman web, sistem shopping cart, pakej ecommerce, web hotel, perkhidmatan membina laman web hotel bajet, perekaweb.com, kursus laman web joomla, hosting murah malaysia, pereka malaysia, kursus wordpress, pereka grafik malaysia, web development company malaysia, sistem sewa kereta, car booking system, carrental system, sistem booking kereta online, service laman web, redesign website, website revamp, online invoice, sistem cuti online, design website perniagaan, upah bina website shopping cart murah, web designer malaysia, web design malaysia, portal kerajaan, portal, website catering, web kedai online, website syarikat, website company, malaysiacommerce,eb developer di malaysia,system developer malaysia,e-commerce kuala lumpur, corporate website,buat website kedah, buat website perak, buat website penang, buat website perlis,laman web di kedah, pereka web bumiputra, pakar buat website alor setar, website murah, website kedai alor setar, website syarikat di kedah, cara buat website,pereka website alor setar, pereka website kedah, laman web sekolah, laman web persatuan, web design utara,buat website utara, upah buat website di alor setar,upah buat website di kedah

ANDA TERCARI -CARI PEREKA LAMAN WEB MURAH SELANGOR UNTUK WEBSITE SYARIKAT ATAU PERNIAGAAN ANDA?

ANDA DI LAMAN WEB YANG BETUL KERANA KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN MEMBINA LAMAN WEB UNTUK PERNIAGAAN JENIS SERVIS DAN KEDAI ONLINE (E-COMMERCE) DENGAN HARGA YANG SANGAT MURAH & PROFESIONAL

ANDA SUDAH BERNIAGA BERTAHUN-TAHUN TAPI WEBSITE PUN TAKDE LAGI ? KENAPA TIDAK MENCARI PEMBUAT WEB YANG BETUL?

 

pereka laman web murah johor, pereka laman web, pembuat laman web, servis laman web, servis bina website, harga laman web, pakej laman web murah, website murah, webiste e-commerce murah, pereka laman web malaysia, malaysia developer,membina laman web profesional,malaysia web designer, web design solution, cheras web designer,online store, malaysian designer, alor setar web designer, promosi laman web, laman web kreatif,web designer kajang,web designer bangi,web designer ampang, pakej laman web murah, selangor website, sistem web, laman web sekolah, sistem tempahan katering, laman web hotel , laman web travel agency, joomla malaysia, wordpress malaysia, hosting murah, pereka laman web cheras, pereka grafik, upah buat website, kos bina laman web, portal kerajaan, laman web persatuan, pakar buat website, seo malaysia, laman web korporat, pembangunan laman web, laman web contoh, rekabentuk laman web, portfolio laman web, laman web koperasi, laman web sekolah, hasil kerja laman web, sistem laman web,wed designer kuala lumpur, bina server web, bina laman web murah dan profesional, sistem tracking online, freelance web designer,pamplate pakej laman web, sistem shopping cart, pakej ecommerce, web hotel, perkhidmatan membina laman web hotel bajet, perekaweb.com, kursus laman web joomla, hosting murah malaysia, pereka malaysia, kursus wordpress, pereka grafik malaysia, web development company malaysia, sistem sewa kereta, car booking system, carrental system, sistem booking kereta online, service laman web, redesign website, website revamp, online invoice, sistem cuti online, design website perniagaan, upah bina website shopping cart murah, web designer malaysia, web design malaysia, portal kerajaan, portal, website catering, web kedai online, website syarikat, website company, malaysiacommerce,eb developer di malaysia,system developer malaysia,e-commerce kuala lumpur, corporate website,buat website kedah, buat website perak, buat website penang, buat website perlis,laman web di kedah, pereka web bumiputra, pakar buat website alor setar, website murah, website kedai alor setar, website syarikat di kedah, cara buat website,pereka website alor setar, pereka website kedah, laman web sekolah, laman web persatuan, web design utara,buat website utara, upah buat website di alor setar,upah buat website di kedah

Wah..! ini sudah parah…website sudah menjadi satu keperluan asas utk setiap perniagaan.

.

Okay uols, sempena dgn bulan ini… Tuan Imran dari Berjayaweb nak buat OFFER besar-besaran untuk pakej laman web murah….apa yg bestnya pasal PAKEJ kali ni ? Ofcoz la harga yg lagi best…..

.

Kompem x dapat harga special ni pd hari-hari yg lain! Jadi korang jangan lepaskan peluang utk dapatkan website pakej terbaru Berjayaweb taw!

.

“APA BAGUSNYA JIKA SAYA AMBIL SERVIS WEB DARI BERJAYAWEB NI TUAN IMRAN ?”

website sekolah, kolej, agent, kereta sewa, travel agensi, insuran, harga bajet, wesite mlm, website basic, minisite, harga servis buat web, pereka laman web kuala lumpur, pereka laman web murah, servis bina laman web murah, selangor, pereka web syarikat, kilang, servis, kedai-online
Haa….tulah korang tak tau….. :)
.
.
(+) BerjayaWeb mempunyai 8 tahun pengalaman dalam industri Web Design Malaysia.

(+) Server kami pula dijamin 99.9% Uptime (Server Sangat Lancar)

(+) Sokongan website designer 24 jam 365 hari setahun kepada semua pelanggan.

 

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

Kami juga menjalankan seminar disamping bertemu pelanggan yang berminat untuk mendapatkan khidmat rekaan laman web untuk syarikat mereka.

 

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

 

.
.
“WAH…HEBATNYA..!”
.
.
Itu baru sikit, belum lagi baca testimoni dari org terdahulu yg telah menggunakn servis dr kami…
.
.
TESTIMONI 1

pereka laman web murah johor, pereka laman web, pembuat laman web, servis laman web, servis bina website, harga laman web, pakej laman web murah, website murah, webiste e-commerce murah, pereka laman web malaysia, malaysia developer,membina laman web profesional,malaysia web designer, web design solution, cheras web designer,online store, malaysian designer, alor setar web designer, promosi laman web, laman web kreatif,web designer kajang,web designer bangi,web designer ampang, pakej laman web murah, selangor website, sistem web, laman web sekolah, sistem tempahan katering, laman web hotel , laman web travel agency, joomla malaysia, wordpress malaysia, hosting murah, pereka laman web cheras, pereka grafik, upah buat website, kos bina laman web, portal kerajaan, laman web persatuan, pakar buat website, seo malaysia, laman web korporat, pembangunan laman web, laman web contoh, rekabentuk laman web, portfolio laman web, laman web koperasi, laman web sekolah, hasil kerja laman web, sistem laman web,wed designer kuala lumpur, bina server web, bina laman web murah dan profesional, sistem tracking online, freelance web designer,pamplate pakej laman web, sistem shopping cart, pakej ecommerce, web hotel, perkhidmatan membina laman web hotel bajet, perekaweb.com, kursus laman web joomla, hosting murah malaysia, pereka malaysia, kursus wordpress, pereka grafik malaysia, web development company malaysia, sistem sewa kereta, car booking system, carrental system, sistem booking kereta online, service laman web, redesign website, website revamp, online invoice, sistem cuti online, design website perniagaan, upah bina website shopping cart murah, web designer malaysia, web design malaysia, portal kerajaan, portal, website catering, web kedai online, website syarikat, website company, malaysiacommerce,eb developer di malaysia,system developer malaysia,e-commerce kuala lumpur, corporate website,buat website kedah, buat website perak, buat website penang, buat website perlis,laman web di kedah, pereka web bumiputra, pakar buat website alor setar, website murah, website kedai alor setar, website syarikat di kedah, cara buat website,pereka website alor setar, pereka website kedah, laman web sekolah, laman web persatuan, web design utara,buat website utara, upah buat website di alor setar,upah buat website di kedah

“Tidak pernah berakhir hebat pada servis support daripada pasukan di BerjayaWeb. Saya mula menggunakan perkhidmatan mereka sejak 2012. Mereka membantu menyelesaikan masalah saya. Tambahan pula saya tidak mahir mengenai laman web dan hostings.

Teruskan usaha anda sebagai perintis pembekal perkhidmatan laman web dan solusi internet Malaysia. Tahniah semua team yang terlibat. Kekalkan standard tinggi anda sebagai pereka laman web murah berkualiti!”

– Cheers Daren (Regional Synergy Logistic)
.
.
TESTIMONI 2

pereka laman web murah johor, pereka laman web, pembuat laman web, servis laman web, servis bina website, harga laman web, pakej laman web murah, website murah, webiste e-commerce murah, pereka laman web malaysia, malaysia developer,membina laman web profesional,malaysia web designer, web design solution, cheras web designer,online store, malaysian designer, alor setar web designer, promosi laman web, laman web kreatif,web designer kajang,web designer bangi,web designer ampang, pakej laman web murah, selangor website, sistem web, laman web sekolah, sistem tempahan katering, laman web hotel , laman web travel agency, joomla malaysia, wordpress malaysia, hosting murah, pereka laman web cheras, pereka grafik, upah buat website, kos bina laman web, portal kerajaan, laman web persatuan, pakar buat website, seo malaysia, laman web korporat, pembangunan laman web, laman web contoh, rekabentuk laman web, portfolio laman web, laman web koperasi, laman web sekolah, hasil kerja laman web, sistem laman web,wed designer kuala lumpur, bina server web, bina laman web murah dan profesional, sistem tracking online, freelance web designer,pamplate pakej laman web, sistem shopping cart, pakej ecommerce, web hotel, perkhidmatan membina laman web hotel bajet, perekaweb.com, kursus laman web joomla, hosting murah malaysia, pereka malaysia, kursus wordpress, pereka grafik malaysia, web development company malaysia, sistem sewa kereta, car booking system, carrental system, sistem booking kereta online, service laman web, redesign website, website revamp, online invoice, sistem cuti online, design website perniagaan, upah bina website shopping cart murah, web designer malaysia, web design malaysia, portal kerajaan, portal, website catering, web kedai online, website syarikat, website company, malaysiacommerce,eb developer di malaysia,system developer malaysia,e-commerce kuala lumpur, corporate website,buat website kedah, buat website perak, buat website penang, buat website perlis,laman web di kedah, pereka web bumiputra, pakar buat website alor setar, website murah, website kedai alor setar, website syarikat di kedah, cara buat website,pereka website alor setar, pereka website kedah, laman web sekolah, laman web persatuan, web design utara,buat website utara, upah buat website di alor setar,upah buat website di kedah

“Sejak menjadi pelanggan BerjayaWeb mulai 2017, saya amat berpuas hati dan berbangga dengan prestasi dan khidmat sokongan yang saya terima daripada syarikat ini.

Mereka sangat responsive dan cepat bertindak! Walau pun saya mengalami masalah pada pukul 3 hingga 4 pagi, mereka masih membantu menyelesaikan masalah saya dengan penuh komited dan jayanya.

Saya mendoakan agar Berjayaweb terus maju dan membina nama di persada IT.#pembuat laman web murah malaysia”
– Hairul Nizal Bt Joa (FGV)
.
.
TESTIMONI 3

pereka laman web murah johor, pereka laman web, pembuat laman web, servis laman web, servis bina website, harga laman web, pakej laman web murah, website murah, webiste e-commerce murah, pereka laman web malaysia, malaysia developer,membina laman web profesional,malaysia web designer, web design solution, cheras web designer,online store, malaysian designer, alor setar web designer, promosi laman web, laman web kreatif,web designer kajang,web designer bangi,web designer ampang, pakej laman web murah, selangor website, sistem web, laman web sekolah, sistem tempahan katering, laman web hotel , laman web travel agency, joomla malaysia, wordpress malaysia, hosting murah, pereka laman web cheras, pereka grafik, upah buat website, kos bina laman web, portal kerajaan, laman web persatuan, pakar buat website, seo malaysia, laman web korporat, pembangunan laman web, laman web contoh, rekabentuk laman web, portfolio laman web, laman web koperasi, laman web sekolah, hasil kerja laman web, sistem laman web,wed designer kuala lumpur, bina server web, bina laman web murah dan profesional, sistem tracking online, freelance web designer,pamplate pakej laman web, sistem shopping cart, pakej ecommerce, web hotel, perkhidmatan membina laman web hotel bajet, perekaweb.com, kursus laman web joomla, hosting murah malaysia, pereka malaysia, kursus wordpress, pereka grafik malaysia, web development company malaysia, sistem sewa kereta, car booking system, carrental system, sistem booking kereta online, service laman web, redesign website, website revamp, online invoice, sistem cuti online, design website perniagaan, upah bina website shopping cart murah, web designer malaysia, web design malaysia, portal kerajaan, portal, website catering, web kedai online, website syarikat, website company, malaysiacommerce,eb developer di malaysia,system developer malaysia,e-commerce kuala lumpur, corporate website,buat website kedah, buat website perak, buat website penang, buat website perlis,laman web di kedah, pereka web bumiputra, pakar buat website alor setar, website murah, website kedai alor setar, website syarikat di kedah, cara buat website,pereka website alor setar, pereka website kedah, laman web sekolah, laman web persatuan, web design utara,buat website utara, upah buat website di alor setar,upah buat website di kedah

“Saya langgan perkhidmatan dia orang ni sejak 2013 hingga kini. Memang terbaik di pasaran! Web & Server yang terkini dan tiada masalah hendak guna apa jenis script pun.

Support mereka memang nombor 1. Sangat mesra dan cepat selesaikan masalah anda!”
– Muhammad Fuaad (Fotogenius)
.
.
nak TESTIMONI LAGI ?

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

.

Whatsapp kami untuk lebih banyak Testimoni.

.

APA PAKEJ LAMAN WEB YANG DITAWARKAN?

1) Full Website Content Management (CMS).
– Uols boleh edit semua content pada website tanpa bayar kami.

2) Unique Website Design.
– Design yang unique utk perniagaan uols.

3) Include with 3 custom banner/slideshow.
– Kami tlg designkan banner utk website uols

4) Responsive Design (Complete with mobile view).
– Pakai mobile pun boleh tgk website uols.

5) Multiple product images.
– Boleh letak banyak gambar utk setiap produk.

6) Boleh set katalog produk.
– Pamir produk, barang-barang anda dalam bentuk katalog online. Boleh didownload lagi tau.

7) E-commerce/Shopping Cart included.
– Boleh jual online lah ofcoz.

8) Payment gateway integration.
– Pelanggan boleh bayar pakai debit/credit card, online banking.

9) Photo gallery / Video Gallery.
– Boleh letak banyak galeri gambar2 berkaitan.

10) Softcopy manual & 3 hours training will be provided.
– Manual dan latihan akan diberikan utk mengajar cara utk uruskan website ini.

11) Linux Lite Plan & Domain (Free 12 months).
– Tak yah susah2 nak beli domain dan hosting, kami cover setahun.

12) Dan banyak lagi……..
.

CONTOH LAMAN WEB PELANGGAN KAMI

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah  pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

..dan banyak lagi!…tak perlu upah buat web yang sangat mahal dan belajar untuk buat web yang beribu-ribu ringgit untuk mendapat hasil seperti di atas!

 

“WOW ! MENARIK SPECS NI!”

.
Ha…Amacam berminat nak tahu harga ??
.

“NAK! NAK SESANGAT.. MCM MANA SY NK TAHU HARGA TN IMRAN?”
.
Orites..
.
Tn. Imran tau anda mmg serius nak.

.

SO HARI INI [current_date format=’D’], [current_date]

BOOKING CEPAT! SEMENTARA BELUM TUTUP TARIKH PROMOSI LAMAN WEB KAMI...

Whatsapp di bawah utk tahu lebih lanjut skrg! Boleh tanya 24jam, wakil kami bersedia utk menjawab segala pertanyaan dan harga laman web anda.

==> +6013-2560907 (BerjayaWeb)

==> +6013-2560907 (BerjayaWeb)

==> +6013-2560907 (BerjayaWeb)

Atau klik di sini untuk Whatsapp: website sekolah, kolej, agent, kereta sewa, travel agensi, insuran, harga bajet, wesite mlm, website basic, minisite, harga servis buat web, pereka laman web kuala lumpur, pereka laman web murah, servis bina laman web murah, selangor, pereka web syarikat, kilang, servis, kedai-online

.
PERINGATAN: OFFER INI HANYA DIBUKA HANYA SEHINGGA 30HB HUJUNG BULAN INI SAHAJA, TAPI MUNGKIN TAK LAMA….

PERNAH QUOTA DITUTUP HANYA SELEPAS BEBERAPA HARI DIUMUMKAN.
.
.
FAST ACTION, FAST RESULT!

#pembuat laman web murah malaysia

 

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah

pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah


==> +6013-2560907 (BerjayaWeb)

==> +6013-2560907 (BerjayaWeb)

==> +6013-2560907 (BerjayaWeb)

Atau klik di sini untuk Whatsapp: pakej laman web, pakej laman web, laman web murah, pembuat web murah, website sekolah, kolej, agent, kereta sewa, travel agensi, insuran, harga bajet, wesite mlm, website basic, minisite, harga servis buat web, pereka laman web kuala lumpur, pereka laman web murah, servis bina laman web murah, selangor, pereka web syarikat, kilang, servis, kedai-online


#kajang#bangi#rawang#shah-alam#klang#petaling-jaya#damansara#subang-jaya#sepang#sabak-bernam#kuala-selangor#puncak-alam#puchong#jelutong#cheras