PKP 2021. 60% Peniaga Dah Beralih Ke Online.

Covid-19 masih tinggi. Anda berniaga tapi masih takde laman web?
Pesaing anda dah masuk gear 1. Kesian.. anda masih ‘selesa’ style sama.
Nak dibantu?

Kami tahu. Anda ada 3 masalah ini

Masalah ini sedang ‘block‘ diri anda untuk cuba platform Web dalam Marketing.

Tidak Pandai IT

Tidak pernah belajar. Terpaksa tahu sebab pesaing lain pun buat web. Macam mana nak bagi orang order dari web. Anda tidak perlu risau sebab kami bantu uruskan semua.

Tidak Ada Masa

Kerja full time. Banyak kerja lain nak dibuat. Tiada staf nak tolong tengokan web. Nak cari kelas web takut buang masa. Ya, kami uruskan masa anda secara online.

Tidak Tahu Design

Tahu pakai ‘Paint’ di komputer je. Design pun macam tak profesional. Kalau tahu design, macam mana nak set di web. Pening. Sabar, kami designkan kepada anda!

6 Sebab Perlu Memilih Kami

Kenapa perlu memilih kami berbanding freelance atau syarikat lain?
Hampir 800+ pelanggan yang kami bantu telah berjaya memiliki laman web perniagaan sendiri
dengan operasi 24 jam secara automatik. Kami tahu apa yang anda mahukan.

Rekaan Profesional

Kami mementingkan kualiti dan kekemas web dihasilkan. Kualiti dan imej profesional syarikat anda akan meningkat.

Kepantasan Web

Kami memantau kepantasan loading web. Semakin laju web, semakin tinggi orang membuat tempahan di web anda.

100% Keselamatan Server

Server web anda dijamin 100% selamat dari digodam dan virus. Kami memberikan web backup setiap tahun secara percuma .

Web Responsif Screen

Web anda mudah dilayari pelanggan melalui telefon dan komputer. Bentuk paparan web berubah secara automatik mengikut saiz screen. Tiada lagi gangguan saiz screen.

Online Payment Percuma

Tidak perlu membayar mahal untuk memasang sistem pembayaran online. Kami berikan secara percuma. Syarikat merchant 100% selamat dan berdaftar dengan Bank Negara.

Sistem Order & Produk

Urus produk dan tempahan pelanggan anda dengan sistematik secara online di mana saja. Tidak perlu lagi urus dengan WhatsApp. Mudah, cepat dan lebih berkesan.

Portfolio Terbaru Kami

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Paper Pouch

Mockups

Project Example 1 – Cards

Mockups

Berjayaweb. Pembuat Web Murah Profesional

0+
Portfolio Web
0%
Komen Positif
0
Tahun Beroperasi
0
Kursus Web

Apa Yang Anda Akan Dapat?

Apa yang akan anda terima selepas menempah web dengan kami.

Rank Google

Web mesra SEO sangat penting untuk naikan ranking di senarai Google.

Perkongsian Media Sosial

Web dihasilkan mudah dihubungkan dengan media sosial anda seperti Facebook, Instagram dan Youtube.

Nasihat Pemasaran

Selain dari web, kami juga memberikan nasihat secara percuma kepada pelanggan tentang konsep online marketing terkini.

Video Tutorial

Tutorial kaedah urus web. Anda boleh belajar berulang kali cara urus web anda pada bila-bila masa.

12 Bulan Bantuan Web

Kami memberikan bantuan 12 bulan untuk web dan server sepanjang langganan. Bantuan 12 jam web dan 24 jam server setiap hari.

24/7 Bantuan Server

Bantuan server web diberikan 24 jam setiap hari. Staff menjaga server akan membantu anda dengan segera secara online chat.

Web Mengikut Bisnes

Anda akan mendapat web mengkiut konsep bisnes anda. Warna mengkut tema dan mempunyai fungsi pertanyaan pelanggan, tempahan dan lain-lain.

Data & Login Diberikan

Kami serahkan semua data dan login web dan server kepada anda. Ini penting untuk anda miliki dan kawal sepenuhnya web daripada pihak ke-3.

Edit Semula Web

Web ini mempunyai fungsi editable (boleh diedit). Jadi tiada masalah jika anda ingin update semula sendiri info bisnes  dan gambar baru akan datang.

Testimoni Pelanggan

Anda ingin dibantu sekarang?

Kami sedang berikan TAWARAN DISKAUN 50% untuk Pakej Web bulan ini.
Cepat dapatkan sekarang. Terhad untuk 50 orang pertama sahaja!

Menu