Skip to content

Reka Bentuk Semula Laman Web Lama Anda Kepada Design Yang Lebih Profesional

Adakah laman web lama anda kelihatan lama, membosankan dan tidak interaktif? Perlukan reka bentuk laman web yang cantik, moden dan baru? Kami boleh membantu anda untuk mendapatkan penampilan yang segar! Hanya perlu mengemas kini laman web semasa? Tiada masalah, kami juga boleh membantu.

Apakah yang akan anda dapat dari laman web baru?

Apabila pelanggan kami mengalami masalah dengan laman web lama mereka yang kurang menarik atau laman web yang kerap mengalami masalah seperti ‘Slow‘, ‘Error‘ dan sistem yang tidak efisyen.

Pertama sekali kami akan set kan meeting dengan anda untuk kami mengetahui apakah masalah sebenar dan konsep baru yang anda inginkan. Dari sini kami akan memberikan pendapat dan konsep yang sesuai dengan perniagaan anda secara percuma.

Berikut adalah apakah yang akan anda dapat dari laman web baru:

Lebih Kos Efektif

Dari pendapat kami, daripada anda membazir kos untuk membaiki web lama pada bahagian sana sini, reka bentuk semula keseluruhan adalah paling baik. Ambil masa untuk menilai web lama anda dan buat perbanding dengan web pesaing anda untuk 'improve user experience' dan fungsi web anda. Dengan cara ini dapat meningkatkan Conversions dan Revenue.

Meningkatkan SEO Google

Dengan web baru, laman web anda akan dipasang dengan kata kunci yang berkaitan dengan perniagaan anda. Ini sangat penting untuk laman web anda ter indeks pada carian Google dan dijumpai oleh pelawat yang mencari produk atau servis berkaitan di Google.

Kandungan Yang Diperbaharui

Kandungan web yang terkini dan disusun kemas akan mencirikan identiti yang profesional. Pelawat anda akan berasa sangat selesa melayari laman web yang kemas, terkini dan menarik untuk di baca.

Mengoptimumkan Pengalaman Pelawat

Apabila 88% pelawat anda kurang berminat untuk kembali ke web anda selepas pengalaman yang buruk, ini patut anda perhatikan. Sistem web lama dan 'outdated' akan menjejaskan carian Google, paparan UX dan conversion rate. Tetapi, dengan sistem web CMS terkini, akan meningkatkan fungsi web, keselamatan dan perfomance keseluruhan web. Ini termasuk juga browser compatibility seperti Chrome, Mozilla, dll dan design yang responsif mengikut saiz screen.

Sesuai Semua Screen

Memandangkan penggunaan mobile berkembang, anda harus pastikan web sesuai untuk semua saiz skrin. Reka bentuk web responsif membolehkan fleksibiliti dan kebolehaksesan ini pada semua resolusi skrin. Ini penting untuk perniagaan anda kerana semua gambar, teks, video anda akan mengikut saiz telefon, tablet dan desktop secara automatik.

Meningkatkan Kelajuan Web

Google mengeluarkan kenyataan pada Julai 2018, kelajuan paparan web pada versi mobile akan mempengaruhi rangking web pada Google Search. Kebanyakan web lama mengalami masalah pada paparan mobile dan ini pentingnya web dengan frameworks baharu.

Meningkatkan Keselamatan

Laman web sentiasa berhadapan dengan risiko digital. Sangat penting untuk keselamatan web anda dijaga dari masalah virus dan hacker bagi mengelakan data pelanggan dan syarikat dariapda dicuri atau dimusnahkan.

Anda tidak pasti dengan web lama anda patut diubah dan dikemaskini?

Hubungi kami sekarang untuk kami bantu anda. Beritahu nak tanya tentang ‘Redesign Web Lama”.