Skip to content

Penafian

BERJAYAWEB tidak mempunyai sebarang gabungan dan pemilikan BERJAYA CORPORATION BERHAD atau dari laman web rasmi syarikat www.berjaya.com.

BERJAYAWEB tidak akan bertanggungjawab atas penggunaan nama ‘Berjaya’ sebagai nama rasmi laman web itu kerana ia berjaya bagi pemilik tapak sebagai atribut kata nama yang bermaksud kejayaan dan sebagainya.

Walaupun kami berusaha mengekalkan privasi pengguna, kami mungkin perlu mendedahkan maklumat peribadi apabila dikehendaki oleh undang-undang di mana kami mempunyai kepercayaan agama yang baik bahawa tindakan sedemikian adalah perlu untuk mematuhi prosiding kehakiman semasa, perintah mahkamah atau proses undang-undang disampaikan kepada web kami.

BERJAYAWEB adalah pembekal perkhidmatan dan kami TIDAK akan terlibat atau tertakluk kepada sebarang tindakan mahkamah terhadap mana-mana skim perniagaan dan perniagaan pelanggan kami.

Pihak BERJAYAWEB tidak bertanggungjawab dan tidak terlibat dalam agama untuk pelanggan yang menggunakan maklumat dan imej yang mengelirukan yang tidak meliputi aurat.