Tahniah En Imran kerana membantu saya siapkan web jualan kereta sambung bayar saya ni dengan cepat dan membantu naikan rank web saya pada no 1 di Google listing. Keep up a good word En Imran!

Web di rank 1 Google
Azman Cartrust

Servis bagus. Web siap dengan baik walupun tak pernah jumpa. Terima kasih sebab siapkan web saya.

Default Avatar55
Urusan mudah walaupun jauh
Sayaidi Akmal

Pada mulanya saya mewakili pihak syarikat memilih Berjayaweb kerana pakej yang ditawarkan berpatutan dibandingankan dengan syarikat lain. Melihat pada hasil kerja, iaitu kualiti dan jangka masa siap yang cepat, harga yang ditawarkan sangat berbaloi. Cara berurusan pun mudah, tutorial dan panduan yang diberikan cukup simple! Sebenarnya hasil dan kualiti website kami, MNM Services bernilai 10 kali ganda dari harga kos. Terima kasih Berjayaweb.

Kualiti 10 kali ganda dari harga kos
Yusri Hamden

Perkhidmataan terbaik untuk pembangunan web setakat ini dan saya rasakan tidak perlu laburkan duit saya kepada pereka laman web lain. Rasanya saya sudah dapatkan perkhidmatan dari Berjayaweb kali ke 3 untuk web perniagaan saya. Sistem yang digunakan sangat mudah dikendalikan dan setiap masalah mendapat maklum balas yang sangat baik diemail dan Whatsapp. Berjayaweb dan team, anda memang terbaik. Teruskan kerja yang berkualiti!

3 kali mendapat khidmat Berjayaweb
Muhamad Hazrul

Ok En Imran, saya dah check, all done. Alhamdulillah kira dah siap sepenuhnya laman web zuheira.com ni. Terima kasih banyak2 En Imran for all the hard work, creativity dan kesabaran melayan kerenah kami. Well done dan kami cukup puas hati.

Hard work, creativity dan kesabaran
Amir Zuheira
Update web hanya guna telefon

Alhamdulillah... Syukur sangat dapat bantuan daripada team Berjayaweb sebab bantu pulihkan web lama saya yang kena godam hacker Turki - RedHack haritu. Saya tak tahu nak minta tolong sape. Call designer syarikat lama pun dah tak dapat. Stress betul saya time tu sebab semua ejen dan mula marah saya sebab tak boleh nak buat order barang. Apa-apa pun terima kasih sangat-sangat sebab bantu saya. Kos pun murah dan layanan sangat baik.

Web lama kena godam dipulihkan
Irna Yaniza

Web sangat cantik. Logo pun lawa. Terima kasih kepada designer Tn Imran tu ya. Saya tak sangka web yang dibuat sangat cepat. Saya sebelum ni dah 3 kali kecewa dengan web designer. Duit lesap web tak siap. Bila saya contact, tak dapat. Syukur, saya jumpa Tuan Imran. Web seperti yang saya hendak. Kemas dan mobile friendly. Apa-apa pun terbaik tuan. Sorry banyak kali ganggu 1-2 pagi tanya soalan. Tuan tetap menjawab saya di wasap malam-malam. Terima kasih ya.

Serik ditipu 2 kali web designer
Rozaini Araman

Kepada pelanggan dihormati: Jika anda ingin menghantarkan sebarang testimoni kepada kami, anda boleh mengisi borang online di bawah. Kami sangat menghargai segala komen yang diberikan demi meningkatkan lagi kualiti perkhidmatan kami pada masa akan datang. – Terima kasih