Pakej Bina Web Info / Syarikat 2019 | Servis Bina Website Company Murah Dan Berkualiti*

Servis Bina Website Company Murah Dan Berkualiti

Anda punyai perniagaan jenis perkhidmatan, tetapi masih tidak punyai laman web untuk mempromosikan perkhidmatan syarikat anda ke seluruh Malaysia?

Tahukah anda 8 sebab kuat mengapa anda perlu punyai laman web sekarang walaupun tidak punyai pejabat? Setelah 6 tahun Berjayaweb membina web untuk usahawan di Malaysia, kami dapat rumuskan, dengan adanya laman web…

 • Pelanggan anda akan rasakan yang anda mempunyai sebuah pejabat atau kedai yang sedang jalani perniagaan secara serius dan profesional (walaupun hakikatnya anda masih bekerja di rumah).
 • Apa pandagan pertama anda jika pada business card, flyers, banner bunting seseorang punyai nama web contoh: www.garudaniaga.com, email rasmi: sufian@garudaniaga.com. Hebat bukan? Ya, kreadibiliti perniagaan anda nampak hebat!
 • Pelanggan anda lebih mudah membaca maklumat servis ditawarkan, info syarikat,dan
  lain-lain promosi berbanding Facebook & Instagram, mereka terpaksa ‘scroll’ mencari maklumat anda. Ingat, pelanggan akan lari jika menyusahkan mereka.
 • Perniagaan anda mudah di cari di Google. Bayangkan..jika anda ingin cari & dapatkan sesuatu servis. Anda akan cari di Facebook atau Google dahulu? 80% rakyat Malaysia akan search di Google dulu untuk cari servis yang mereka hendak.
 • Tahukah anda Google Map boleh digabungkan dengan web anda. Apabila pelanggan menaip nama syarikat anda di Google. Nama web anda akan di paparkan, sekali Google map di sebelah kanan. Sangat penting untuk pelanggan anda datang ke kedai anda nanti.
 • Banyak agensi seperti MOF, meminta 1 nama web seseorag usahawan sebagai syarat untuk permohonan MOF. Bukan facebook account. Ini menunjukan pentingnya laman web pada mata agensi profesional.
 • Dengan adanya web, anda boleh susun maklumat mengikut citarasa anda untuk menarik perhatian pelanggan anda berbanding Facebook & Instagram.
 • Website beroperasi 24 jam! Tahukah anda, Berjayaweb sering mendapat tempahan laman web pukul 2,3 pagi. Nah, ini membuktikan walaupun pejabat kami tutup, kedai maya kami ini masih berjalan tanpa kami perlu bayar kos api air.

APAKAH KELEBIHAN LAMAN WEB YANG DIBINA BERJAYAWEB?

Kemaskini

Kami membuat laman web ini untuk memudahkan anda mengemaskini dari segi gambar, teks isi kandungan, slide promosi dan semua halaman web selepas web disiapkan.

2 Versi Web

Setiap web yang kami bina akan mempunyai 2 versi web iaitu versi komputer & mobile. Paparan berubah secara automatik jika dibuka pada kedua-dua aplikasi ini.

Tahunan Murah

Berjayaweb telah bekerjasama dengan 1 syarikat pembekal domain hosting Malaysia yang memberikan kos tahunan termurah & kualiti support 5 bintang.

Laju

Sistem web yang kami gunakan untuk anda telah dikemaskini versi terbaru bagi memastikan loading web pantas, tiada masalah coding dan keselamatan pada tahap optima.

Anti Hacker

Walaupun peratusan web di Malaysia digodam meningkat akibat pengodam antarabangsa, kami memberi jaminan untuk membaiki web anda 24 jam, secara percuma jika web anda digodam.

Mesra SEO

SEO – Search Engine Optimization. Setiap website yang kami bangunkan akan mengambil kira faktor SEO kerana kami ingin memastikan website anda berada di kedudukan terbaik Google.

Dibekalkan ID

Kami akan bekalkan kata nama & kata laluan web dan semua ID penting kepada anda untuk membolehkan anda log masuk ke panel tabir laman web & lain-lain untuk kemaskini web secra percuma.

7 - 14 Hari Siap

Kami memahami masa itu emas. Kami akan memastikan laman web anda siap dalam tempoh yang telah ditetapkan.Kerjasama daripada anda juga amat penting dari segi pembekalan informasi dan foto.

Kami hanya menggunakan CMS

CMS atau Content Management System adalah satu sistem yang memudahkan pengguna mengemaskini laman web walaupun pengguna tiada kemahiran khusus dalam mengendalikan laman web. Antara perkara yang boleh dikemaskini oleh pengguna adalah tambah, ubah atau padam artikel, gambar, slide dan banyak lagi mengikut kepada spesifikasi keperluan pengguna.

CMS menggunakan pangkalan data untuk menyimpan hampir keseluruhan isi kandungan laman web. Hanya perlu log masuk dan pilih fungsi yang diperlukan.

PROMOSI PAKEJ WEB JENIS SERVIS / INFO / SYARIKAT

Sempena APRIL 2019 (Tamat 10 April 2019)

Harga promosi akan tamat lagi…

2019/04/10 00:00:00

Harga   RM1499

Harga promosi serendah RM1,159 sahaja!

“Saya tidak tahu pakej yang mana sesuai & bujet pun tak pasti, boleh bantu?” Ya, kami boleh bantu. Whatsapp di 0132560907 / Klik Disini


Sila nyatakan masalah anda contoh, “saya hanya ada bujet RMXXX,…”
[TS_VCSC_Icon_Flat_Button button_style=”ts-color-button-green-sea-flat” button_text=”Lihat Hasil Kerja Web Disini” button_radius=”ts-flat-buttons-radius-large” icon=”ts-awesome-chevron-right” link=”url:https%3A%2F%2Fberjayaweb.com%2Fpengenalan%2Fportfolio%2F||target:%20_blank|”]

J: Kami telah senaraikan jenis perniagaan yang sesuai untuk jenis web kami untuk anda. Sila klik Disini

J: Sekiranya anda berminat, sila isikan borang untuk sebutharga dan pihak kami akan menyatakan keperluan yang anda perlu sediakan.

J: Biasa akan mengambil masa 7- 14 hari dan ada projek yang lebih cepat disiapkan dari tempoh ini.

J: Untuk permulaan, anda akan membayar deposit seperti yang dinyatakan didalam sebut harga  dan bakinya perlu dijelaskan setelah selesai iaitu sebelum pelancaran website tersebut.

J: Kami hanya menerima bayaran samada melalui tunai, cek atau bank-in untuk akaun bank tertentu sahaja. No akaun akan diberikan di dalam sebut harga nanti.

J: Setelah tamat tempoh jaminan, sekiranya ada beberapa penambahan atau penyelenggaran, anda perlu membayar untuk mendapatkan perkhidmatan kami dengan sedikit kos. Jika ianya major, akan dikenakan bayaran, jika minor akan dibantu secara percuma.

J: Pihak kami boleh berurusan dengan anda melalui email atau telefon. Anda boleh menghantar bahan-bahan melalui email. Whatsapp sebagai medium perbincangan paling pantas yang kami selalu gunakan.

J: Kami akan sediakan video manual untuk anda mengemaskini laman web tersebut. Jika anda perlukan orang untuk menjaga web anda, hanya RM100 sebulan untuk kami bantu menjaga web anda dengan kerja-kerja seperti mengemaskini maklumat dan keselamatan web.

BANTUAN? Anda kurang pasti pakej web mana yang terbaik untuk bisnes anda? Untuk tanya, Klik disini

Selepas rundingan, anda akan diberikan :

 • Sebut harga.
 • Invoice / resit pembayaran.
 • Invois domain hosting.
 • Contoh rekaan web.
 • Timeline kerja.
 • Dokumen yang harus anda sediakan.
 • Maklumat lengkap hosting, log in web, login client area hosting dan lain-lain.
 • Tutorial asas urus laman web anda.
 • Tutorial pembaharuan domain hosting.
 • Whats App Support

Kami menyediakan servis bina website company berkualiti. Sesuai untuk website syarikat, jualan online, kedai online (eCommerce), servis, jual kereta, travel agen, jualan pakaian, produk kesihatan dan kecantikan. Shah Alam, Kuala Lumpur, Klang, Johor dan semua negeri sekitar Selangor.

Bina laman web murah, website murah,malaysia,shah-alam, kuala lumpur, pereka laman web murah, harga laman bina laman web, website murah, shah alam, selangor, bina ministe, pembuat laman web kedai online, pembuat laman web murah malaysia, pembuat laman web, pulau pinang, sabh, sarawak, perak, kedah, perlis, kelantan, terengganu, pahang, johor, melaka, johor

WOW! UPAH BINA WEB MURAH? LIHAT PAKEJ >
+