Kerusi Mudah untuk Pesakit Strok atau Lumpuh - Kerusi Roda Inovatif - Stroke Wheelchair - Sesuai untuk pesakit tidak boleh bangun.

Hi, saya Im. Saya nak jual 1 kerusi original khas untuk pesakit strok atau yang susah bangun. 

Kerusi ni ada 1 saja… saya nak jual second sebab saya beli untuk ayah… 

Ayah saya baru sempat guna 3 kali sahaja. 😢.

Dia tak boleh berjalan..dan sakit saraf.. pegang sana sini semua sakit…

Mak kena angkat ayah dari katil ke wheelchair..bawa pergi toilet..dah sampai ..kena pindah pula duduk atas kerusi..dari kerusi ke tandas.. dah siap kena pindah pindah dan pindah..sampai katil balik.. sakit pinggang mak.

Tapi mak pernah kata kerusi ni sangat-sangat mudah kerjanya angkat ayah pergi mandi..ber@k..kesian mak sakit pinggang 2 tahun angkat ayah ke kerusi wheelchair biasa sebab kaki dia dah tak kuat.

Lepas guna..2 kali saja bergerak.. masa di katil. Itu pun x perlu angkat dah. Mak tak sakit badan..ayah pun tak mengerang sangat sakit saraf.

Condition kerusi ni semua dalam keadaan sangat baik.

Ini macam mana kerusi ni berfungsi...

Ini fungsi-fungsi yang lain

4 Functions in 1:
1) Transfer / Mover Device
2) Indoor wheelchair
3) Shower chair
4) Commode chair

Comes with FREE GIFT: Seat Cushion

Features:
– Sturdy Structure: Ability to accommodate weights of up to 125kg
– Waterproof
– Height-adjustable seat– Adjustable of up to 10 levels
– The PU Mute Casters – Solid wheels made from urethane, strong, long lasting, quiet, with foot operated locks on all 4 wheels.
– Easy to Excrete – Can be used as commode chair, supported by an excretion bin that can be removed when not in use
– Grip Handles – Grip handles that are easy to hold on to, both for the patient and the caregiver
– Double-locking System – Double locks for the seat, for safety
– Seat Cushion – Seat cushion provided as free gift for a comfortable seating when used as a wheelchair for the patient

Multiple Applications:
– Moving patients to their bed
– Moving patients to the sofa
– Moving patients to the living room
– Bathing and Relieving Themselves at the Toilet
– Moving patients to the garden
– Portable, can be used indoor and outside the home

Saya beli dari original seller sah yang jual kerusi ni.

3K Universe Sdn Bhd | Malaysia Official Distributor | Trusted Seller | Expert of Patient Aid Product

Waranty 1 tahun masih ada. Saya beli ...

Untuk harga.. harga asal saya beli RM1,482.70

Jadi saya nak bagi harga murah dan saya niat juga pahala kebajikan untuk ayah saya..

Kerusi ni dekat luar memang harga keras sikit dan tak mesra pengguna. Versi ni saya dah test..memang mudah. Ramai juga dah beli.

Jadi.. Saya nak jual dengan harga ..
RM999 sahaja.

Alhamdulilah anda akan jimat RM483

Jika anda berminat nak tanya atau nak beli kerusi ini, boleh terus WhatsApp saya di bawah sekarang.

@ call 013-2560907

Ps: Harini ni…  2 October 2022, sebabkan  saya ada 1 saja..jadi siapa cepat dia akan dapat. Harini MASIH ADA