Kursus Bina Web Korporat (RWP)

Kursus Revolusi Webpro

Kursus 100% Pembinaan Web Korporat Secara Online No 1 di Malaysia – Khas untuk anda yang ingin tingkatkan pendapatan keluarga yang makin ‘parah’ setiap bulan.

Shussshh..Setelah 5 tahun kami formulasikan teknik ini..kini kami akan dedahkan. Ada 1 rahsia yang nak dikongsikan dalam kursus ini iaitu bagimana anda dapat menjana pendapatan sebanyak RM13,899 sebulan hanya dengan 1 skill formula pembinaan laman web mudah Revolusi Webpro. Hanya duduk di kedai mamak sambil guna wifi free dan bina web pelanggan tanpa guna duit poket 1 sen pun. Amacam…Anda berminat?

TAHNIAH

Alhamdulillah kini Berjayaweb bersama Encik Imran (En Im) di jemput oleh syarikat besar Malaysia – Yayasan Johawaki bagi mengadakan Kursus Perniagaan Internet pada 20-21 OGOS 2016 (8pg-11 mlm, 8pg-5 ptg) dengan kehadiran seramai 23 orang peserta. Modul yang dikongsikan adalah live action Pembinaan Website A-Z, Adobe Photoshop, Copywriting, Search Engine Optimization (SEO), Teknik Agen, Teknik Pemasaran Pro dan pelbagai teknik dan kupasan yang menarik. Bayangkan 8pagi -11 malam peserta masih bersemangat !  Terbaik En Imran – mendapat banyak pujian diterima dari peserta dan pengarah.

P/S: Rapidova Enterprise adalah nama baru bagi Imran Niaga Enterprise

P/S/S: Revolusi Webpro adalah modul pembinaan website termudah di Malaysia untuk usahawan khususnya dan  akan dilancarkan tidak lama lagi oleh syarikat Rapidova.

Kursus Pembinaan website Shah Alam (4)
Kursus Pembinaan website Shah Alam (7)

Kursus Pembinaan website Shah Alam (6)

Kursus websitekursus website shah alam (4)kursus website shah alam (3)kursus website shah alam (2)kursus website shah alam (1)

Lebih dari 22 testimoni positif yang kami terima. Alhamdulillah. Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada kami.

Anda ingin menjemput En Im ke tempat anda? Ingin dapatkan idea pemasaran berkesan? 

HUBUNGI SEKARANG 0132560907 

“Saya risau jika saya mati esuk, saya masih belum dapat berbakti kepada anak bangsa saya sendiri'” -En Im