Testimonials

Our Customer Testimonials

Thanks to all the customers who use our services. Thank you very much for sending the testimonials. We appreciate it very much!


Serik ditipu 2 kali web designer

Web sangat cantik. Logo pun lawa. Terima kasih kepada designer Tn Imran tu ya. Saya tak sangka web yang dibuat sangat cepat. Saya sebelum ni dah 3 kali kecewa dengan web designer. Duit lesap web tak siap. Bila saya contact, tak dapat. Syukur, saya jumpa Tuan Imran. Web seperti yang saya hendak. Kemas dan mobile friendly. Apa-apa pun terbaik tuan. Sorry banyak kali ganggu 1-2 pagi tanya soalan. Tuan tetap menjawab saya di wasap malam-malam. Terima kasih ya.

Rozaini Araman

Rozaini AramanDamansara, Selangor

Web lama kena godam dipulihkan

Alhamdulillah… Syukur sangat dapat bantuan daripada team Berjayaweb sebab bantu pulihkan web lama saya yang kena godam hacker Turki – RedHack haritu. Saya tak tahu nak minta tolong sape. Call designer syarikat lama pun dah tak dapat. Stress betul saya time tu sebab semua ejen dan mula marah saya sebab tak boleh nak buat order barang. Apa-apa pun terima kasih sangat-sangat sebab bantu saya. Kos pun murah dan layanan sangat baik.

Irna Yaniza

Irna YanizaSetapak, Kuala Lumpur

Hard work, creativity & patient.

Ok En Imran, saya dah check, all done. Alhamdulillah kira dah siap sepenuhnya laman web zuheira.com ni. Terima kasih banyak2 En Imran for all the hard work, creativity dan kesabaran melayan kerenah kami. Well done dan kami cukup puas hati.

Encik Amir Zuheira

Encik Amir ZuheiraShah Alam, Selangor - Zuheira

3 kali mendapat khidmat Berjayaweb

Perkhidmataan terbaik untuk pembangunan web setakat ini dan saya rasakan tidak perlu laburkan duit saya kepada pereka laman web lain. Rasanya saya sudah dapatkan perkhidmatan dari Berjayaweb kali ke 3 untuk web perniagaan saya. Sistem yang digunakan sangat mudah dikendalikan dan setiap masalah mendapat maklum balas yang sangat baik diemail dan Whatsapp. Berjayaweb dan team, anda memang terbaik. Teruskan kerja yang berkualiti!

En Muhamad Hazrul

En Muhamad HazrulPuchong, Selangor

Kualiti 10 kali ganda dari harga kos

Pada mulanya saya mewakili pihak syarikat memilih Berjayaweb kerana pakej yang ditawarkan berpatutan dibandingankan dengan syarikat lain. Melihat pada hasil kerja, iaitu kualiti dan jangka masa siap yang cepat, harga yang ditawarkan sangat berbaloi. Cara berurusan pun mudah, tutorial dan panduan yang diberikan cukup simple! Sebenarnya hasil dan kualiti website kami, MNM Services bernilai 10 kali ganda dari harga kos. Terima kasih Berjayaweb.

En Yusri Hamden

En Yusri HamdenPetaling Jaya, Selangor - MNM Services

Web di rank 1 Google

Tahniah En Imran kerana membantu saya siapkan web jualan kereta sambung bayar saya ni dengan cepat dan membantu naikan rank web saya pada no 1 di Google listing. Keep up a good word En Imran!

Encik Azman

Encik AzmanSelangor - Cartrust