Anda mencari pereka laman web murah?

Ya, anda di laman web yang betul!.

Berjayaweb berpengalaman dalam pembangunaan laman web untuk semua jenis perniagaan sejak tahun 2012. Baca selanjutnya tentang kami di sini

Promosi Terkini

Kami sedang membuat promosi pembinaan laman web sempena awal tahun 2018. Pelbagai tawaran menarik diberikan kepada anda. Jangan lepaskan peluang. Dapatkan sekarang sebelum kuota tempahan penuh!

Kedai Online Murah

Anda ingin online kan jualan produk anda? Kenapa tidak cuba servis kedai online kami. Laman web kedai online mudah urus dengan fungsi profesional ini telah diguna pakai oleh ramai usahawan di Malaysia.

Kursus Revolusi Webpro

Anda ingin belajar bina laman web seperti profesional? Bina web untuk pernagaan anda sendiri atau jana pasif incomedengan bina web. Kenapa perlu bayar beribu kerana kami akan tawarkan harga istimewa kepada anda!

Kursus Online Bina Website

Anda ingin belajar bina laman web tapi tiada masa & duduk jauh? Kami beri peluang kepada anda untuk belajar melalui online di sistem kursus online kami percuma selama 1 tahun!

PROMOSI PAKEJ WEB JENIS SERVIS / INFO / SYARIKAT

Sempena Awal Bulan APRIL 2018

Harga promosi akan tamat lagi…

2018/04/08 00:00:00

6 SEBAB MENGAPA BERJAYAWEB MENJADI PILIHAN


6 TAHUN BERPENGALAMAN

Sejak 2012 lagi kami telah mulakan perkhidmatan dalam pembinaan web murah untuk rakyat Malaysia.

DIIKTIRAF AKHBAR TEMPATAN

Tahukah anda Berjayaweb pernah di siarkan dalam akhbar tempatan? Klik di sini untuk baca

URUSAN MUDAH DAN DIPERCAYAI

Pelanggan kami dari serata Malaysia. Laman web mereka mampu disiapkan dengan sempurna walaupun secara email & Whatsapp.

JAMINAN BANTUAN SELEPAS PROJEK

Kami menjanjikan jaminan bantuan selepas jualan (Services After Sales) untuk setiap projek kami bersama pelanggan.

LAMAN WEB MUDAH URUS

Pelanggan kami 90% berpuas hati kerana laman web yang dibina Berjayaweb mudah diurus walaupun web dilayari melalui telefon bimbit.

HARGA MURAH DARI PASARAN

Kami masih menawarkan pakej-pakej harga yang rendah bagi memastikan setiap  usahawan di Malaysia mampu memiliki laman web sendiri.

PORTFOLIO KERJA LAMAN WEB TERKINI

Ok En Imran, saya dah check, all done. Alhamdulillah kira dah siap sepenuhnya laman web zuheira.com ni. Terima kasih banyak2 En Imran for all the hard work, creativity dan kesabaran melayan kerenah kami. Well done dan kami cukup puas hati.

Hard work, creativity dan kesabaran
Amir Zuheira

Perkhidmataan terbaik untuk pembangunan web setakat ini dan saya rasakan tidak perlu laburkan duit saya kepada pereka laman web lain. Rasanya saya sudah dapatkan perkhidmatan dari Berjayaweb kali ke 3 untuk web perniagaan saya. Sistem yang digunakan sangat mudah dikendalikan dan setiap masalah mendapat maklum balas yang sangat baik diemail dan Whatsapp. Berjayaweb dan team, anda memang terbaik. Teruskan kerja yang berkualiti!

3 kali mendapat khidmat Berjayaweb
Muhamad Hazrul

Pada mulanya saya mewakili pihak syarikat memilih Berjayaweb kerana pakej yang ditawarkan berpatutan dibandingankan dengan syarikat lain. Melihat pada hasil kerja, iaitu kualiti dan jangka masa siap yang cepat, harga yang ditawarkan sangat berbaloi. Cara berurusan pun mudah, tutorial dan panduan yang diberikan cukup simple! Sebenarnya hasil dan kualiti website kami, MNM Services bernilai 10 kali ganda dari harga kos. Terima kasih Berjayaweb.

Kualiti 10 kali ganda dari harga kos
Yusri Hamden